Rianne
Honden Uitlaat Service
Home.
Werkwijze.
Uitleg.
Voorwaarden.
Formulieren.
Prijslijst.
Contact.
Home.
Werkwijze.
Uitleg.
Voorwaarden.
Formulieren.
Prijslijst.
Contact.
Uitleg uitlaten Honden.

Volwassen honden:

Deze gaan in de groep mee voor een wandeling van ongeveer 1 uur (afhankelijk van het weertype.) Deze groepen zullen niet groter zijn dan 10 honden zodat ik goed overzicht kan houden en ze op een zo veilig mogelijke manier uit kan laten. Op warmere dagen zorg ik dat ik altijd vers drinkwater bij heb.

 

 

 

 

 

 

Zieke honden:

Als een hond ziek is, kan deze uiteraard niet mee met de groep maar is het wel mogelijk dat ik deze middels de short-stop wel even uitlaat zodat deze toch zijn behoefte kan doen.

 

Loopse honden:

Als uw hond loops is kan deze niet mee met de groep. Dit is niet toegestaan omdat de geur die ze afgeven lang in de auto blijft hangen en de andere honden daar niet wenselijk op reageren. Ook is het tijdens de wandeling niet prettig omdat dat ook honden van buiten de groep aantrekt en er dan vreemde situaties kunnen ontstaan en dit komt niet ten goede voor de veiligheid van de groep. Wel kunnen deze middels de short-stop even uitgelaten worden.

 

Honden Uitlaat Service Rianne streeft ernaar om de honden op een zo vast mogelijk tijdstip op te halen zodat uw hond toch een vast ritme heeft.

 

U kunt uw hond aanmelden via het aanmeldformulier, te vinden op de website, maar u kunt mij ook telefonisch bereiken.

Pups en jonge honden:

Pups jonger dan 3 maanden mogen nog niet mee met de groepen omdat deze nog niet de vereiste inentingen hebben gehad. Wel is er de mogelijkheid dat ik deze 1à 2 keer per dag middels de short-stop even buiten laat zodat deze toch hun behoefte kunnen doen.